اخبار

۷ راه برای سازماندهی بهتر کابینت‌ها و کشوهای آشپزخانه با ظروف نگهدارنده

ظروف نگهدارنده

مقدمه

آشپزخانه شلوغ و به هم ریخته نه تنها فضای کار را سخت می‌کند، بلکه می‌تواند استرس‌زا هم باشد. با استفاده از چند ترفند ساده و ظروف نگهدارنده می‌توانید کابینت‌ها و کشوها را به طرز موثری سازمان‌دهی کنید.

در ادامه به برخی از راهکارهای سازماندهی بهتر کابینت ها و کشوهای آشپزخانه اشاره میکنیم.

۱.مرتب کردن کابینت‌ها بر اساس اولویت استفاده

وسایل و مواردی که استفاده روزانه دارند مثل ظروف پخت و پز، قاشق و چنگال، مواد غذایی پر مصرف مثل نان، برنج و روغن در کابینت ها و کشوهای و پایین و در دسترس قرار بگیرند.

وسایلی مثل سروریس پذیرایی مهمان که کمتر استفاده می‌شوند در کابینت های بالاتر قرار بگیرند.

مواد غذایی کم مصرف تر مثل آرد، حبوبات، ادویه جات و روغن ها در کابینت بالاتر یا کم دسترس تر چیده شوند.

۲.چیدمان منطقی وسایل آشپزخانه در کشوها

وسایلی مانند قاشق و چنگال، کارد و چاقو را می‌توان باهم و در یک کشو نگهداری کرد. ظروف که برای پخت و پز استفاده می‌شوند مانند ماهیتابه، قابلمه و … را در کنار هم و در دسترس قرار دهید.
ظروف نگهدارنده مثل ایزی لاک و سیف لاک را می‌توان در کشوهای پایین تر چید. از سازمان دهنده های درون کشو استفاده کنید تا فضا را به صورت منطقی استفاده کنید.

۳.استفاده از ظروف نگهدارنده متنوع برای انبار کردن

می‌توانید از ظروف درب دار با اندازه های مختلف مثل سرویس های سیف لاک و ایزی لاک برای نگهداری حبوبات، آرد، برنج و ماکارونی استفاده کنید.

برای نگهدارای ادویه جات می‌توانید از جعبه های پلاستیکی درزگیری با درب های درزگیر استفاده کنید. مانند ظروف اسمارت لاک.

۴.برچسب زدن روی ظروف برای شناسایی سریع محتویات

با استفاده از برچسب ها شیشه‌ها، جعبه‌ها و ظروف نگهدارنده مواد غذایی محتوای آن هارا مشخص می‌کنید و زمان زیادی را صرف پیدا کردن آن‌ها نمی‌کنید. همچنین می‌توانید از برچسب‌های رنگی و تصویری برای تشخیص سریع‌تر محتویات استفاده کنید.

۵.خرید سازمان‌دهنده‌های داخل کشو برای بهتر نگه‌داشتن

سازمان‌دهنده‌های پلاستیکی کشو با اندازه‌های مختلف برای جداسازی فضای داخل کشو مفید هستند.

سازمان‌دهنده‌های عمودی ظرفیت نگهداری بیشتری دارند و از فضا بهتر استفاده می‌کنند.

۶.نگهداری مواد غذایی با تاریخ مصرف نزدیک در جلو

مواد غذایی فاسد شدنی مثل میوه، سبزی، لبنیات و گوشت را با توجه به تاریخ مصرفشان بچینید به طوری که قرار است زودتر مصرف شوند. همچنین موادی که تاریخ مصرف نزدیک‌تری دارند را جلوتر از بقیه بگذارید تا زودتر مصرف شوند. هر چند وقت یک بار بررسی کنید تا مواد غذایی منقضی شده دور ریخته شوند تا جلوی اشغال فضا را بگیرید. برنامه‌ریزی کنید تا موادی که زودتر تمام می‌شوند را زودتر خریداری نمایید.
از یادآورهای تاریخ مصرف روی بسته‌بندی‌ها استفاده کنید.

۷.استفاده از سبدها و جعبه‌ها برای مرتب نگه‌داشتن

استفاده از سبدهای پلاستیکی برای نگهداری میوه، سبزی، نان و موارد مشابه مفید است. جعبه‌های پلاستیکی با درب برای نگهداری ادویه‌جات، چای، قهوه و بسته‌بندی‌های کوچک مناسب هستند.

سبدها و جعبه‌ها را می‌توان بر اساس نوع محتویات رنگ‌بندی کرد برای تشخیص سریع‌تر. سبدها و جعبه‌ها را می‌توان به صورت عمودی در کنار هم قرار داد تا فضای بهتری داشت. مرتباً سبدها و جعبه‌ها را چک کنید و محتویات غیرضروری را دور بریزید.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *